Sterkenburg

elektrotechniek

Neem contact op met Sterkenburg Elektrotechniek

Sterkenburg

electrotechniek

  • slider01.jpg
  • slider02.jpg
  • slider03.jpg
  • slider04.jpg

Scheepvaart & Industrie

Graag stellen wij ons aan u voor.

Sterkenburg Elektrotechniek is een jong bedrijf actief in de maritieme en industriele elektrotechniek.

De klanten worden bediend vanuit Werkendam maar ons werkgebied ligt in geheel Nederland. Uiteraard in het geval van elektrische storingen gaan we ook over de grens.

Sterkenburg Elektrotechniek is gericht op de totaal installatie van schepen. Hierbij denken wij aan het verbouwen en aanpassen van de elektrische installatie en het installeren van kleinschalige nieuwbouw projecten. In onze werkplaats worden schakelkasten, lessenaars en bedieningspanelen naar uw wens gemaakt.

In dienstverlening gaan wij heel ver, we kunnen bijna alle producten leveren. Wanneer een bepaalt produkt niet voor handen is, wordt er een passend alternatief aangeboden.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn.

Baggerindustrie

Baggerindustrie

Sterkenburg Elektrotechniek is gespecialiseerd in de elektrotechniek van schepen die werkzaam zijn in de baggerindustrie. Onze werkzaamheden bestaan uit het aanpassen en uitbreiden van bestaande installaties maar ook kleinschalige nieuwbouwprojecten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor storingen.

> Lees meer

Binnenvaart

Binnenvaart

Voor al uw reparaties, aanpassingen en uitbreidingen aan uw elektrische installatie bent u bij Sterkenburg Elektrotechniek aan het juiste adres. Iedere installatie verouderd door gebruik, of doordat er modernere alternatieven zijn. Wij voorzien u graag van advies als u vernieuwing van uw elektrische installatie in overweging neemt.

> Lees meer

Pleziervaart

Pleziervaart

Sterkenburg Elektrotechniek is gespecialiseerd in de elektrotechniek van motor- en zeiljachten. Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, tekenen en installeren van complete elektrische installaties op nieuwe jachten.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor storingen, installatie van onder andere acculaders, omvormers, generatoren, schakelpanelen, en navigatieapparatuur.

> Lees meer

Industrie

Industrie

Deze pagina is onder constructie.

> Lees meer

Panelenbouw

Panelenbouw

Sterkenburg Elektrotechniek ontwikkelt en installeert panelen en lessenaars voor alle uiteenlopende systemen. Van frequentie- omvormerpanelen, softstarterpanelen, bedieningslessenaars, ventielkasten en generatorkasten. We leveren en installeren standaardpanelen maar bouwen ook panelen op maat. Ook worden de panelen door ons geplaatst en bedrijfsgereed opgeleverd.

> Lees meer

Producten

Producten

Deze pagina is onder constructie.

> Lees meer